PLANlæg din tur

VÆR SPONTAN!

Du bestemmer selv, hvor på ruten, du vil begynde, hvor mange etaper du vil tage, og om du vil springe frit mellem etaperne.

om ruten

LÆNGDER OG ETAPER

Kulturringen er opdelt i 22 ruter eller etaper. De kan tages hver for sig eller som en næsten sammenhængende rute. Du skal her være opmærksom på, at ruten på Samsø kun kan tilgås via færge fra Aarhus. 

VEJTYPER OG TRAFIK

Kulturringen går udelukkende på offentlige veje. Hvor det er muligt går ruten går cykelstier og gode skovveje, hvor sikkerheden er i top.

GPS KOORDINATER

Du kan følge kulturringen på din cykelcomputer ved at downloade GPS koordinater. Det gøres ved at åbne hver rute og derefter klikke på ikonet med pil nedad. Det findes til venstre, når pop-up vinduet åbner med den pågældende rute.

OVERNAT, SPIS MM.

På din cykeltur på Kulturringen er der rig mulighed for at finde god overnatning, hvor din cykel også er velkommen. Spise kan du naturligvis også samt besøge nogle af de mange kulturhistoriske seværdigheder.

Du finder alverdens spændende interessepunkter under hver rute. Klik på ikonet med ruten og se ruten i pop-up vinduet. Her trykker du på de ni prikker i højre hjørne. Derefter kan du tilvælge alle de spændende steder, du vil opleve på Kulturringen.

SKILTNING

Skiltene på Kulturringen er blå tavler med hvidt blomst og hvid tekst ”Kulturringen”. Den er skiltet hele vejen, og hjælper dig med at finde rundt i det smukke østjyske landskab.

Et skilt uden pile betyder, at du skal fortsætte ligeud.

SVÆRHEDSGRAD

Området er præget af kuperet landskab. Du skla derfor være forberedt på, at der på alle etaper vil være bakker, hvor du skal have godt gang i pedalerne.

Du kan her få pulsen op, men kort tid efter kan du glæde dig til skønne udsigtspunkter.

informationsbog

Her kan du finde vores informationsbog om Kulturringen. Her kan du finde information om ruten og de spændende kulturhistoriske seværdigheder, som du kommer forbi på din tur gennem Østjylland.

Vær opmærksom på, at filen er stor . Det anbefales at downloade til computer.