Hvordan spiser man på en cykel?

Østjyllands spisekammer bugner og Kulturringen er din adgangsbillet lige til døren!
Kulturringen er designet til at finde Østjyllands smukkeste og rigeste steder – på cyklen.

Det er netop på cyklen at man kommer helt tæt på lokale madtraditioner på ruten. Kulturringen bringer dig helt tæt på der, hvor den mad vi spiser, bliver produceret. Der er mulighed for at få indsigt i vigtig, bæredygtig lokalproduktion, samt at gå på opdagelse i fine gårdbutikker og skønne lokale kafferisterier. Cyklen bringer dig til de nyopgravede kartofler lige der hvor de gror i næringsrig jysk muld. Og cyklen bringer dig til helt til vandkanten med små fiskeboder hvor udvalget afhænger af dagens vejr og sæson.

På den måde er kulturringen også en synergi mellem mennesker og steder. Og det kan virksomheder udnytte! Alle de små virksomheder eller private, økologiske gårde på ruten åbnes nu op for en masse mennesker alene gennem beliggenhed. Der er en masse mennesker, der nu kommer forbi, der hvor maden virkelig produceres.
Den mulighed har Food Organisation of Denmark (FOOD) grebet. Derfor er de nu vores nyeste samarbejdsparter til Kulturringen 2017. FOOD er eksperter i dansk og nordisk fødevarekultur og de arbejder med at skabe muligheder for nye smagsoplevelser og mad-ideer. Derfor er de ideelle til at udforske muligheder for at bringe et nyt publikum ud til anderledes madoplevelser i det danske land. Til denne slags oplevelser er cyklen en unik transportform. På cyklen er der til at ro til at udforske de forskellige maduniverser, se ting og stoppe op undervejs. Man kunne tænke sig muligheden for at få økologiske madpakker med på turen eller steder hvor man kan anskaffe særligt holdbare, naturrige madtyper at tage med sig på turen.

Om lidt, i 2017, kommer de første mennesker ud på Kulturringen for alvor og de kan glæde sig til at spise godt – og innovativt!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s